Novenes Jornades d’Ensenyament i Intervenció Social, a Figueres

Properament tindran lloc les Novenes Jornades d’Ensenyament i Intervenció Social, organitzades per les companyes del Nucli Sindical de Figueres, els dies 25 i 26 d’Octubre.

El divendres 25 d’octubre, a les 19.30, projectarem el documental Viva la escuela moderna, d’Adolfo Dufour. La projecció tindrà lloc a La Cate de  Figueres (Ronda Rector Arolas, 4). Comptarem amb la presència de Pere Solà, catedràtic d’Història de l’Educació de la UAB i d’alguns professors de secundària.

El dissabte 26 d’octubre tindrem una sèrie d’actes al local de CNT-Figueres (Carrer Poeta Marquina, 5):

  • A les 11.30 –> Xerrada Cuidar lo colectivo: Salud emocional y movimiento asociativo. A càrrec de Martín Correa, professor d’Antropologia de la Universitat Rovira i Virgili.
  • A les 14.30 –> Arrossada, que tindrà lloc al pati del Sindicat.
  • A les 16.30 –> Presentació de diferents experiències educatives i socials, i posterior debat. Amb la participació de diversos col·lectius de l’àmbit de l’ensenyament.

En paral·lel es podrà visitar l’Exposició La Ruche: escuela anarquista (1905-1917), al local de CNT-Figueres (Carrer Poeta Marquina, 5). per concertar visites cal trucar al 617 805 759, o contactar amb mikelbosc@gmail.com.