La secció sindical de la CNT a l’empresa Suntransfers de Torroella de Montgrí inicia una vaga indefinida

Suntransfers és una empresa dedicada a l’atenció al client i assistència en els viatges que proporciona vehicles a les persones que estan de viatge per anar de l’aeroport a l’hotel o on calgui.

En els últims anys l’empresa ha precaritzat els llocs de treball amb sous de misèria, amb acomiadaments cíclics i sense respectar les categories laborals entre moltes altres vulneracions.

Des de la creació de la secció sindical de la CNT a l’empresa va començar un cicle de lluita amb reclamacions diverses a inspecció de treball; per vulneració del dret de vaga el 8 de març, per no respectar els descansos de la plantilla… a més d’una demanda que s’ha guanyat i que ha obligat a l’empresa a pagar milers d’euros a les treballadores. Arran de totes aquestes lluites, l’empresa va decidir acomiadar a tres membres de la CNT.

Arran d’aquests fets la secció sindical ha convocat una vaga indefinida amb dos punts innegociables:

  • Readmissió de les tres persones acomiadades.
  • Creació d’una comissió per negociar un conveni propi d’empresa.

Des d’el sindicat de la CNT d’Olot s’ha obert un número de compte perquè tothom pugui solidaritzar-se amb la plantilla en una vaga que es preveu llarga i dura i que els i les treballadores puguin resistir el màxim temps possible.
ES1621003724172100356986

En la primera jornada de vaga, al torn de tarda ha secundat la vaga un 75% de la plantilla, i al torn de nit un 100%. A més, l’empresa s’ha vist obligada a desactivar algunes de les seves funcions per falta de personal.

Els membres de la secció sindical i la CNT d’Olot i d’arreu de Catalunya i de l’estat no cedirem en les nostres justes reivindicacions fins a aconseguir totes les nostres demandes, la readmissió dels acomiadats i asseure’s a negociar un conveni propi.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!!
Lluitarem fins al final.