Jornada de lluita en suport al poble palestí

La CNT catalana donarà suport aquest proper dimecres 7 de febrer a la jornada de mobilitzacions en solidaritat amb el poble palestí.

Des de la CNT d’Olot convoquem la nostra afiliació i la ciutadania en general a la concentració que tindrà lloc el dimecres a les 7 del vespre, convocada per La Garrotxa amb Palestina.

El 7 de febrer es compleixen 4 mesos de l’inici del genocidi que Israel està perpetrant sobre el poble palestí i ara cal, més que mai, que la classe treballadora practiqui la solidaritat internacionalista. Tots els que estem lluny de les incursions de l’aviació israeliana que assassina a nens i nenes, i destrueix hospitals i universitats a Gaza, estem obligats a intensificar la nostra lluita per aturar aquestes massacres.

Esmentem aquí que el govern israelià ha iniciat una guerra genocida contra el poble palestí a la Franja de Gaza, principalment contra hospitals, llars i infraestructures, i els seus avions de guerra han llançat centenars de milers de bombes pesades i projectils d’artilleria. Aquestes brutals massacres han mort i ferit a prop del 4% de la població de la Franja de Gaza, ha desplaçat al 80% de la població de la Franja de Gaza i continua perseguint-la bombardejant els llocs als quals han estat desplaçats.

Aquest genocidi té lloc amb el suport i l’armament dels Estats Units i dels governs europeus que cooperen amb ell, molts dels quals van prendre la iniciativa d’imposar sancions als palestins i mostrar el seu suport a Israel. Aquests governs, que van condemnar als palestins per la seva resistència a Israel, van insistir a fer els ulls grossos davant el setge que aquest va imposar.

  • Exigim que s’aturi el genocidi en curs contra el poble palestí a tota la terra Palestina, des del riu fins a la mar.
  • Refermem el nostre suport a la resistència palestina, que constitueix l’única eina del poble palestí per a defensar la seva existència enfront de la maquinària israeliana de guerra, destrucció i assassinat.
  • Exigim que Palestina s’alliberi del règim israelià de genocidi i neteja ètnica des del riu fins a la mar.
  • Exigim la ruptura total de relacions amb Israel, boicotejant-lo, aïllant-lo i imposant-li sancions, especialment pel paper dels ports i territoris espanyols en el transport d’armes i subministraments a Israel.
  • Exigim l’enjudiciament dels criminals de guerra que han participat en els crims de guerra comesos contra el poble palestí, tant dels dirigents d’Israel i els seus partidaris com dels dirigents de països i governs i altres.
  • Exigim l’aixecament immediat i complet del setge a la Franja de Gaza, i l’entrada d’equips de rescat, material i equips mèdics.
  • Rebutgem qualsevol tutela sobre el destí dels palestins quant a la seva elecció de qui els dirigirà, i rebutgem també els intents de dividir la terra palestina i instal·lar administracions sotmeses a Israel i els seus aliats.