Crònica dels actes de l’1 de Maig a Olot

Des de la CNT d’Olot considerem que aquest 1 de Maig s’ha donat un pas important en la recuperació dels actes de la classe treballadora a Olot i comarca i considerem la resposta de la gent com un èxit de participació que tindrà continuïtat en els propers anys.

Des de bon matí ens hem anat concentrant a la Plaça Cinema Colon per iniciar els preparatius i tots els actes que s’han dut a terme.

Abans de dinar ha tingut lloc el recital poètic musicat d’en Lluís i en Marc on han fet un repas de poesies de Vicent Andrés Estellés o Joan Salvat Papasseit entre d’altres.

Tot seguit una companya del sindicat ha llegit el manifest de CNT per aquest maig de 2013 i dues companyes han fet el mateix amb el manifest de la CUP i Arran.

Un centenar de persones hem pogut gaudir del dinar i de la sobretaula amb la música de Manelic fins al vespre en què hem donat per finalitzat l’acte.

Al llarg del dia ha passat pels actes un nombrós públic que esperem retrobar l’any vinent.

Des de la CNT d’Olot volem agrair públicament el suport i col·laboració de la CUP i Arran Garrotxa així com també el de nombroses persones a títol individual que han contribuït a que l’1 de Maig hagi estat un èxit que ens esperona a continuar lluitant, dia a dia i sense descans per fer front a les retallades salvatges que patim com a classe treballadora i al desmantellament de la sanitat i l’educació públics i dels drets que hem arrabassat a l’estat i la patronal després d’anys de lluita, patiment, presó i mort i que ens estem deixant perdre en poc temps i amb massa facilitat.

Per un 1 de Maig combatiu, la lluita continua!