1 de maig a Olot

Després de dècades de no realitzar-se, torna a la nostra comarca la celebració del dia dels treballadors, i com no podia ser d’altra manera, convocat per la CNT. La Confederació fa una crida a tots els treballadors/es de la Garrotxa a unir-se a la celebració independentment de les diferències ideològiques que pugui tenir cadascú, entenent que és un dia per l’unitat de classe, l’unitat del poble treballador en lluita per una societat millor.

Aquest primer de maig, símbol de la duresa dels atacs que els treballadors hem sofert al llarg de la història, però també de la nostra resistència i de la nostra lluita per la nostra emancipació, de la nostra capacitat d’organitzar-nos i de transformar aquesta societat, cridem, des de la CNT, a reforçar les resistències contra aquestes polítiques, a afirmar la necessitat d’organitzar-se d’una altra manera, i a construir des de la unitat dels treballadors, eines de lluita i un moviment obrer fort, eficaç i contundent en la defensa dels drets de les classes treballadores..

Un primer de maig de 2013 en el qual avancem per trencar amb unes regles del joc que no són les nostres, canviem el tauler i construïm des de ja l’alternativa, des de l’acció directa, la solidaritat, el suport mutu, l’autogestió, des de l’autonomia radical enfront del govern i la patronal.

Aquest primer de maig de 2013, la lluita continua!

Aquest és el diari que hem editat per l’ocasió i del qual en seran distribuits 4000 exemplars a Olot durant aquesta setmana i la vinent.

 

cartell 1 de maig

Aquests són els actes previstos (tots es duran a terme a la Plaça Cinema Colon, davant del nostre local):

A partir de les 11h del matí:

  • Lectura de manifest i parlaments.
  • Actuacions musicals i poètiques.

# El Pastisser i el Pastor. En Pere de les Cabres i en Lluís Riera del Cacau ens oferiran un recital de poesia musicat amb acordió. http://elpastisserielpastor.blogspot.com.es/

# En Manelic de Pera. Música tradicional de l’Alta Garrotxa. http://www.musicacatala.webuda.com/manelic/

  • Parades de llibres i culturals.
  • Dinar popular (Amanida + Paella vegetal i ecològica + Pa + Beguda + Postre) 8€. Els tiquets es poden comprar el mateix dia.
  • Servei de bar durant tot el dia.
  • Jocs per la mainada a càrrec de la cooperativa d’educació “Lleure Lliure”.