CNT Olot presenta un nou espai web més actual i funcional, que millora la simplicitat, claredat i l’accessibilitat als continguts.

El nou disseny web pretén acostar el sindicat a les treballadores, amb un entorn més net on la navegació és més senzilla i intuïtiva.

Els canvis principals són:

  • Simplificació de la navegació. El nou web disposa d’un nou únic menú a la part superior on es poden trobar tots es continguts fàcilment.
  • Més visualització dels nuclis. CNT Olot té varis nuclis associats (Figueres, la Bisbal i Torelló). És la nostra voluntat ajudar-los a créixer fins a esdevenir Sindicats autònoms. Per aquest motiu s’ha creat una nova pàgina amb informació i contactes dels diferents nuclis.
  • Introducció de continguts audiovisuals. A l’apartat de material formatiu s’han inclòs vídeos de formació sindical creats des del Confederal de gran interès per a totes les treballadores.
  • Espai propi per les branques del sindicat. Tant la Biblioteca Social com el Grup de Consum Autogestionat disposen de la seva pròpia pàgina d’informació.
  • Adaptació als dispositius mòbils. El nou entorn web aplica els principis del disseny web responsiu, això significa que els continguts s’adaptin a tot tipus de telèfons i tablets.

Esperem que us agradi i us sigui d’utilitat!