franki llibertat!

Més accions per en Franki

 

Dues joves solidàries amb el Franki s’han penjat avui a les 9:00 del matí a un arbre i un plafó davant de la seu del departament de Serveis Penitenciaris de la Conselleria de Justícia, al carrer Aragó 332. Tenen la intenció de quedar-se penjant allà fins la manifestació per la llibertat del Franki de Terrassa que tindrà lloc dissabte. S’ha convocat una concentració de suport a les portes de la Conselleria.

 

Amb aquesta acció es vol recordar que les mobilitzacions per la llibertat de Francesc Argemí continuen i es convoca a l’acte que avui dijous tindrà lloc al Col•legi d’Advocats de Barcelona a les 18:30 al voltant dels delictes d’injúries a la Corona i ultratge a Espanya; i a la manifestació de dissabte 7, a les 17:00 a la Plaça del Diamant.

 

Davant les notícies sobre la concesió del tercer grau al jove terrassenc; s’exigeix la seva immediata posada en llibertat sense condicions, com també es vol denunciar la repessió patida per totes aquelles persones que a travès d’accions de desobediència civil s’hi han solidaritzat, tot denunciant la naturalesa política del procès judicial i policial. Actualment la consellera Montserrat Tura és la responsable política que el Franki estigui encara empresonat i d’ella depén la seva posada en llibertat aquesta mateixa setmana, com també les condicions concretes de l’esmentat Règim Obert que afectarà el nostre company. La repressió no ens aturarà.

 

La lluita continua!

Llibertat Franki!