Una victòria més de CNT en el conflicte contra l’Ajuntament d’Olot.

El consistori olotí es torna a estavellar en la seva estratègia jurídica. En aquest cas, i després de que el jutge dictés a favor dels nostres companys una resolució provisional de sentencia (a l’espera del recurs presentat per l’ajuntament davant del TSJ de Catalunya) en un plaç de 4 dies, que l’ajuntament es va tornar a saltar, aquest cop desestima l’Oposició presentada per l’ajuntament contra l’esmentada resolució.

Això vol dir que l’Ajuntament ha de pagar la meitat del que deu (salaris de tramitació, endarreriments,etc.) i readmetre a un dels nostres companys o en cas contrari pagar-li el salari per quedar-se a casa (cosa absurda, però vist com actua el consistori…).

Això vol dir que l’ajuntament hauria de canviar d’assessors jurídics, perquè ja estan llençant els calers massa sovint en coses que són obvies per qualsevol estudiant de dret. I això vol dir, que si continuen sense pagar i no acatant les sentències judicials (i seria el tercer cop), haurem de veure quines mesures legals serviran per penalitzar aquest comportament i l’augment de la pressió al carrer, que és on més còmodes ens sentim, estarà garantida.

Podeu consultar les últimes resolucions judicials aquí:

Desestimació oposició ajuntament a Exe. Provisional David

Desestimació oposició ajuntament a Exe. Provisional Francesc

Teniu més documentació, fotos, notícies a la premsa i la informació més completa al següent enllaç:

http://olot.cnt.es/ajuntamentolot