Segons piquets informatius a les botigues Popelin, Miratge i Metaphore

Acabada la concentració d’avui a les tres botigues Popelin, Rumore i Miratge del carrer Sant Rafel. Una vintena de companys/es ens hem concentrat a aquestes tres botigues i hem repartit els fulletons explicatius del cas.

Cal destacar la solidaritat de la majoria de la gent que davant del piquet informatiu opta per no consumir en els establiments afectats i recolzar la nostra lluita i la de les companyes acomiadades.

També hem pogut notar avui molt més nerviosisme en l’empresa que en el primer dia de concentracions, sembla que anem pel bon camí.

Volem deixar molt clar que l’acció directa que duem a terme a peu de carrer no té per objectiu causar cap molèstia a les altres treballadores de les botigues, doncs el piquet és una conseqüència de la mala gestió de l’empresari davant el conflicte laboral, i per tant, les pèrdues econòmiques que se’n puguin derivar són única i exclusivament culpa de la direcció. Per tant, simplement volem que l’empresari pagui EL QUE MARCA LA LLEI a les treballadores afectades i que només quan això passi aturarem les accions. De moment, i vista la nul·la resposta de la direcció dels establiments, l’únic que contemplem és intensificar aquestes concentracions.

Fins a la propera acció.
Si ens toquen a una, ens toquen a totes!20140614_183834 20140614_191637Metaphore