La CNT, la CUP, Arran i el SEPC apleguen entre 500 i 600 persones a la manifestació unitària d’Olot

Entre 500 i 600 persones han secundat la manifestació unitària convocada per la CNT, la CUP, Arran i el SEPC en motiu de la Vaga General.

A les sis de la tarda s’ha iniciat la manifestació amb la Plaça Rector Ferrer plena de gent que ha volgut fer sentir la seva veu contra les retallades i la pérdua de drets a tots els nivells com no s’havia vist mai des que es va instaurar la democràcia.

Durant la manifestació de la tarda, s’han sentit proclames contra les retallades en educació, sanitat, transports públics, pensions, serveis socials, drets laborals i democràcia, a més de crits en solidaritat als treballadors de Telefònica en vaga de fam i contra els governs i els bancs que han provocat la crisi.

Les organitzacions convocants considerem que la convocatòria ha estat un èxit molt considerable i recorda que la reivindicació no pot quedar només en un dia de vaga general, sinó que ha d’anar més enllà, proposant alternatives i plantant cara dia a dia a les retallades socials i a les privatitzacions que afecten els serveis públics.

Més tard acabada la manifestació un grup de companys i companyes ens hem dirigit al local de la CNT i ha estat en aquest moment quan un secreta de la Policia Municipal encaputxat ha entrat al local i ha intentat arrossegar per la força un company fora del local, els altres presents li hem parat els peus, l’hem fet fora del local i l’hem obligat a identificar-se. Tot això mentre apareixien altres agents uniformats per intentar acovardir-nos. Segons els agents denunciaran la CNT per donar empara a una persona que volien identificar o detenir, caldrà estar atents a com segueixen els esdeveniments. El sindicat també denunciarà l’actuació despreporcionada i estúpida d’aquest agent descerebrat.

Secretaria de Premsa i Comunicació

CNT d’Olot

Capçalera de la manifestació

Imatge del municipal que ha intentat entrar violentament al nostre local, és el de la caputxa del darrera