Insurrecció anarquista a Grècia.

En suport a la lluita dels companys/es grecs reproduïm un article aparegut a la web “A las barricadas.org” i un video de la televisió grega on apareix el que aquí s’intenta tapar.

GRÈCIA, UN ALTRE HIVERN AMB MIL DESEMBRES.

Es compleix un any que un policia va assassinar a sang freda al jove Alexandros Grigoropoulos. Des de feia dies es notava la tensió en augment a tota Grècia per la imminent arribada de la data. Les accions s’han succeït i finalment a l’aniversari les marxes, les ocupacions i els enfrontaments s’han repetit gairebé amb la mateixa intensitat que l’any passat.

En aquests moments es compleix el tercer dia d’accions i enfrontaments, i no se sap quan acabaran. La capacitat de convocatòria no ha disminuït gota respecte a l’any passat, augmentant fins i tot en alguns llocs, demostrant que la repressió que ha tingut lloc al llarg d’aquest any no ha fet sinó escalfar els ànims de molta gent que ho demostra aquests dies. Són molts milers de persones les que han sortit al carrer, sent 7 les ciutats amb manifestacions per sobre de les mil persones manifestant-se.

Desembre torna a ser escenari de la insurrecció grega, d’un moviment que avança sense témer a la repressió – gairebé 1000 persones detingudes en tres dies, entre elles 5 de l’Estat espanyol – i sense deixar que la flama decaigui. Què farà l’Estat, ficar-les a la presó ? – unes presons que desborden d’ira i que estan a punt igualment d’esclatar? Animem a estar alerta, a donar suport solidàriament totes les iniciatives que sorgeixin per a donar suport als companys/es grecs en lluita.

En aquests moments és gairebé impossible tenir una bona actualització del que està ocorrent actualment, per això recomanem la lectura de diverses fonts contrastades i per contrastar:

ablackandredflagisp013