Comunicat dels Bagaudes.

8agost.aulot 053‘La Granja’ és la nau que es troba al passeig de Sant Roc que havia estat la fàbrica de la llet antigament, posteriorment va ser ‘Privata’ i no fa gaire hi assajaven ‘Els Xerrics’. Ara és de propietat municipal i la previsió és fer un centre ‘integral’ de formació per adults. Però no hi ha inversions previstes en els propers exercicis  amb les restriccions de la ‘crisi’.
Dins de la campanya de masoveries urbanes que va promoure el regidor d’Alternativa per la Garrotxa , en Llorenç, que heu vist a una trobada bagauda a Les Tries, estem argumentant que el propi ajuntament ha de donar exemple començant amb les seves propietats, i que son de tots, que no ho oblidin.
Amb la diferència de que es tractaria de tenir una cessió ‘a precari’, malgrat que el local no tingui totes les condicions a que estaria obligada l’administració per un local d’ús públic. Però això no vol dir que ara ja té prestacions molt interessants.
El cas és que aquest local pot  acollir diferents iniciatives socials, culturals, artístiques… i no hi hauria excusa de no fer-ho possible si tenim en compte el que dèiem abans.
Només imaginar com es poden activar les sinergies entre els colectius i les iniciatives que ara no tenen sostre o es troben disperses i aïllades val la pena intentar-ho. No és tan difícil!

En resum, desprès de diverses dilacions i ajornaments, el dimecres 9 de desembre anem a fer un cop d’ull a aquests locals. Si hi veiem les possibilitats podem trobar la manera de tirar endavant.Si sumem les energies i la creativitat podem superar tots els obstacles.

Hem quedat a les dues del migdia a la porta d’aquest local o a 3/4 de dues, una mica abans, devant de l’Ambulatori.

Ja podeu venir o , si voleu, us poseu en contacte amb algun de nosaltres abans i en parlem.

Més informació fent clic aquí.