Fi de la vaga de fam!

El que segueix és un comunicat que ha fet públic Amadeu Caselles, que estava en vaga de fam per aconseguir la seva llibertat.

Amadeu Casellas Ramón, Hospital de Terrassa-Comunicat:

El dia 05/09/2008, a les 14.30 he deixat la vaga de fam que venia mantenint des del passat dia 22/06/2008, després d’arribar a un acord amb el Síndic de Greuges de Catalunya (Defensor del Poble), en concret amb Ignasi Garcia i Clavel, Director de Seguretat Pública i Relacions socials, també pel meu estat de salut.

Vull donar les gràcies al suport rebut sense el qual aquest acord no hagués estat possible, a la meva mare, també i molt especialment a la meva advocada, que encara i estant amb un delicat estat de salut ha estat en tot moment, al costat del seu company, al meu costat. També a la CNT, especialment als de Manresa on estic afiliat. També agraeixo tot el suport rebut des de la Plataforma de la comarca d’Osona. ALS meus amics/as, als Maulets de Vic, a la meva cosina, (…), a totes les associacions de drets humans i contra la tortura, als meus companys, grups anarquistes de tot l’estat espanyol i de l’estranger, i a totes les persones que amb les seves cartes i postals m’haveu donat ànims i forces quan flaquejaven. No segueixo amb la llista perquè és molt llarga, però us dono les gràcies a tots/es pel vostre suport i solidaritat ja que sense ell no hagués estat possible arribar a aquest acord amb el Síndic de Greuges , que mereix tota la meva confiança perquè, entre altres coses, ens coneixem des de fa molts anys.

Espero que en un termini curt puguem celebrar la meva sortida. Com us podeu imaginar encara he d’estar uns dies a l’hospital i després a la infermeria. Pel que a través meu o de les persones més properes us aniré informant.

Salut i Anarquia, Amadeu.