El treball sindical de la secció de SUNTRANSFERS.COM comença a donar els seus fruits

El 15 d’abril d’aquest mateix any es va presentar des de la secció sindical de CNT una denuncia a inspecció de Treball a l’empresa ST SERVICES IBERIA, SL, que es dedica a la gestió de transfers de passatgers de l’aeroport al destí des del portal d’internet Suntransfers.com.
El motiu de la denuncia era que no s’estava cobrant els plusos del conveni per treballar diumenges i festius, que corresponen a uns 50 euros per dia treballat, en una empresa d’unes 50 treballadores.
Després de la inspecció de Treball se’n deriven les següents mesures:
a) L’abonament de les diferències salarials degudes en virtut del plus per festius previst en el conveni, dins de l’any anterior (des de maig de 2018)
b) L’abonament de les diferències de cotització resultants corresponents als 4 anys anteriors (des de maig de 2015).
També cal destacar que des de fa un mes i gràcies al treball realitzat per les companyes de la secció sindical es va reconèixer que els sistema de descans i pauses visuals no s’estava aplicant correctament a l’empresa. Es va exigir, i es aconseguir canviar tot el sistema en tres mesos, de manera que es garanteixi la seguretat de les treballadores, així com realitzar una avaluació dels riscos psicosocials que pateixen al treball.
Agraïm a les companyes el treball realitzat a la secció sindical, que han demostrat una vegada més que les millores de les nostres condicions laborals són possibles gràcies a la lluita anarcosindicalista.