Comunicat de l’Assemblea Llibertària de La Garrotxa i la CNT d’Olot sobre la repressió al moviment llibertari

Una nova onada de repressió s’estén avui contra el moviment llibertari. Des de primera hora d’aquest matí, s’estan duent a terme escorcolls a Centres Socials i a cases particulars, en el que és la continuació de l’Operació Pandora del desembre passat. Recordem que, en aquella fase de l’operació set companyes van ser empresonades sense fiança i, després d’un mes i mig a la presó van ser posades en llibertat, fet que demostra el poc fonament d’aquestes actuacions. Avui, de moment, es confirmen vuit detencions, entre elles també hi hauria un advocat de Sants.

Captura de 2015-10-28 11:55:36

Els mitjans, la policia i la pròpia Audiència Nacional tornen a carregar contra el moviment llibertari i a relacionar-nos amb un inexistent terrorisme anarquista, en un intent d’atemorir la població i de fer emmudir la nostra veu i les nostres propostes.

Però no ens faran callar, ni la repressió cap a les persones, ni la criminalització de les idees, ni les reixes de les presons ens impediran seguir amb la nostra tasca de construir un món millor per totes i tots i fet entre totes i tots.

El moviment llibertari no para de créixer i d’organitzar-se, bona mostra d’això en són els diversos col·lectius que en els darrers anys han anat sorgint a Catalunya i a l’estat espanyol. Gent que treballem perquè l’anarquisme arribi a tots els racons del món i per canviar la societat que ens envolta.

Només ens queda seguir amb la lluita al carrer, als pobles, als barris, a la feina i en tots els àmbits que ens afecten com a persones, ciutadanes o treballadores.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!
La repressió no ens atura.

Olot, 28 d’octubre de 2015