Comunicat contra la militarització dels aeroports

Els delegats i delegades al X Congrés de la Confederació Nacional del Treball (C.N.T.) que s’ha celebrat a Còrdova del 4 al 8 de desembre, volem mostrar la nostra preocupació davant el decret proclamat pel govern pel qual s’estableix la figura jurídica constitucional de l’Estat d’Alarma. Això significa suprimir determinats drets civils en favor dels militars i posar al servei d’aquests als treballadors civils sota baionetes i pena de presó. Les formes autoritàries amb que es pretén encarar un conflicte sindical, amb independència de corporativismes que es donin en aquesta ocasió, a través de lleis franquistes que utilitzen l’exèrcit com a instrument enfront dels conflictes laborals, mostren a les clares el rostre ocult d’aquesta Constitució burgesa i feixista.

El camí obert per fer front a un problema laboral recorrent a l’exèrcit, posa de manifest la veritable cara d’un govern que, com tots, no dubta a treure’s la màscara democràtica quan no és capaç de controlar una situació, mostrant la seva incapacitat i ineptitud, al mateix temps que deixa meridianament clar de quin costat està l’Estat i les seves lleis: Del costat de la Patronal.

Per això mostrem la nostra més rebel repulsa contra la militarització dels serveis públics doncs suposa acceptar que els conflictes laborals quedin sufocats per mitjà de l’exèrcit i això només té el nom de DICTADURA.

Delegats i delegades al X Congrés de la CNT