CINEFÒRUM a Olot sobre la dona treballadora: “En terra d’homes”.

10005914_724283010939192_1436797574_o

El pròxim divendres 7 de març us convidem a participar en un CINEFÒRUM per commemorar el dia de la dona treballadora, al local de la CNT Olot (Plaça Cinema Colon, 4).

A les 19:00 del vespre es projectarà la PEL·LÍCULA “North Country” (En terra d’homes). Una ficció inspirada en un cas real i pioner de denúncia de la discriminació sexual.

És la història d’una mare soltera que torna al seu poble natal i que per sortir endavant busca feina a les mines de ferro, un feu masculí. Com veurem, la desconfiança i els prejudicis aviat afloren a la superfície i, després de patir diversos assetjaments, la protagonista decideix acudir a la justícia. Li faran cas? Ho haurem de comprovar!

A les 20:30 s’iniciarà el DEBAT. Intentarem identificar els tipus de violències de gènere que apareixen en el film: estructural, psicològica, física, etc. per tal de reflexionar sobre les injustícies que patim les dones en el món laboral. En quin grau el sistema capitalista condiciona i perpetua aquesta situació? Què podem fer per canviar-ho?

Per acabar, a les 21:00 hi haurà un PICA-PICA per tothom.

Organitzen: CUP Garrotxa, Arran Garrotxa, Cnt d’Olot i GREDA.