Aturem el genocidi

PROU COMPLICITAT AMB LA MASSACRE DEL POBLE PALESTÍ

L’exèrcit d’ocupació israelià està cometent una nova massacre a Gaza.

Davant d’aquesta acció no podem quedar-nos de braços plegats. La nostra inacció no pot anar acompanyada per una normal relació entre l’Estat d’Israel i Catalunya. En lloc de pressionar el govern d’Israel per les greus i sistemàtiques violacions de drets humans, crims de guerra, i incompliment del dret internacional, el govern de la Generalitat engega i desenvolupa convenis de cooperació amb l’Estat d’Israel. Ens neguem a ser còmplices de la massacre contra el poble palestí i es per això que fem una crida als nostres governants a que trenquin de manera immediata tots els acords de cooperació i associació amb l’Estat d’Israel.

Des de que l’any 2005 Sharon ordenés l’evacuació dels colons israelians de la franja de Gaza, aquest territori costaner de 40 km de llargada per 8 o 10 d’amplada va quedar segellat, aïllat del món, convertit en el camp de concentració més gran de la historia de la humanitat. Un camp de concentració amb periodistes i càmeres, un camp que tothom pot veure i que, malgrat això, segueix existint.

Altre cop ens toca sortir al carrer per expressar la nostra indignació pel genocidi contra els palestins. El nostre suport a un poble que ha sofert i sofreix violència brutal i diària des de fa més de seixanta anys.
Altre cop la bona gent de tot el món s’indigna en veure les atrocitats que, els que un dia varen ser víctimes, ocasionen al poble de Palestina.

El BOICOT, la DESINVERSIÓ i les SANCIONS son el camí que tenim com a consumidors per acabar, com un dia ja llunyà va passar amb SUDÀFRICA, amb la política d’Apartheid i Extermini que Israel implementa a Palestina.

Podem boicotejar no comprant a les empreses que comercien amb productes israelians. Hipercor, Corte Ingles, Mercadona, Imaginarium, Abacus… son algunes de les més properes.

Podem parlar amb els representants dels partits catalans. Alguns dels que darrerament s’han mostrat molt d’acord en comerciar amb l’estat d’Israel – Carod Rovira, Huguet – o han multat i reprimit la llibertat d’expressió de catalanes que protestaven pacíficament en un partit de Basquet a Barcelona – Saura.
Es l’hora dels grans canvis a nivell local i global. La pau del món passa per una pau justa a Palestina. La dignitat del món passa per la dignitat i el respecte als drets humans a Palestina. No podem quedar-nos amb els braços plegats veient indiferents a les pantalles dels televisors com Israel recull la seva collita de mort i d’ignomínia.

Els nens i nenes, les dones, els homes que moren a Gaza tenen nom i cognom.

Extret de http://mirmandaolot.blogspot.com/