1er de Maig des de Kobane

Camarades Treballadores i Treballadors, sindicats i organitzacions de treballadors!

Us fem arribar la càlida i fraternal salutació de les treballadores i treballadors del Cantó de Kobane, el Cantó de la revolució, la resistència i els màrtirs, en el Primer de Maig, el dia de commemoració de la lluita i resistència dels Treballadors contra la tirania i l’opressió, i contra l’explotació del capitalisme!

La revolució de Rojavá, va ser un punt de partida històric en la lluita dels treballadors i els pobles oprimits a l’Orient Mitjà i a tot el món, per recuperar l’autoritat política; i va ser la revolució de les dones, la joventut i els treballadors per establir un nou sistema basat en la transició del poder al poble com el veritable legítim amo d’aquest poder. La nostra resistència contra els terroristes d’ISIS i els qui els recolzen internacionalment no va ser només per protegir la vida i la dignitat humana del nostre poble, sinó que també va ser i és la resistència per defensar els assoliments de la revolució i el nostre sistema d’autoorganització que està basat en la democràcia radical i l’eliminació de les organitzacions jeràrquiques.

ypj

Ara, a través d’heroiques batalles de les nostres camarades a les “Unitats de Defensa del Poble” (YPG) i les “Unitats de Defensa de les Dones” (YPJ), els terroristes estan sent expulsats de la ciutat, però els atacs a les àrees suburbanes i el bloqueig de les rutes i camins del nostre cantó encara continuen. La nostra resistència ha entrat en una nova fase, més difícil encara, i és la fase de reconstruir la vida social a Kobane, sota els atacs i el bloqueig econòmic i logístic, en una situació en la qual més del 80% de les estructures i edificis de la ciutat i les infraestructures vitals han estat destruïdes.

La història de la lluita de classes mostra que la unió dels treballadors no té fronteres ni límits geogràfics, així és que reconeixem la nostra resistència contra el cruel terrorisme i els qui els recolzen internacionalment, com la resistència en representació de tots els pobles del món. Nosaltres creiem que, la revolució, al mateix temps que trenca amb els fonaments de la dominació, i va fundant un nou món, conquistant i garantint el respecte i la llibertat i la igualtat per a tots els pobles, requereix d’una lluita pràctica i ferotge. El mateix camí, la solidaritat internacional dels treballadors, és la necessitat històrica i un camp material i concret per defensar els assoliments de la classe, per lluitar colze a colze contra la dominació i l’opressió capitalistes.

Nosaltres, les treballadores i treballadors i associacions i organitzacions del Cantó de Kobane, commemorant les lluites dels treballadors i pobles oprimits pel seu alliberament i per la igualtat al voltant de tothom, i agraint i apreciant el vostre suport i solidaritat amb la nostra resistència contra els atacs terroristes, convidem a les i els nostres camarades treballadors, sindicalistes, gremialistes, i a tots els llibertaris, a participar en la solidaritat pràctica amb la revolució de Rojavá i la resistència de Kobane, i els convidem a unir-se a nosaltres en aquesta situació històrica per defensar els assoliments de la revolució!

Visca la lluita llibertària dels pobles al voltant del món!

Visca la unió internacional de les treballadores i els treballadors del món!

https://rojavanoestasola.noblogs.org/post/2015/05/01/1o-de-mayo-para-kobane/#more-1432

https://1stmayforkobani.wordpress.com/2015/04/26/1-may-2015-spanish/