Suports a la Vaga General

El SEPC Garrotxa, Maulets de la Garrotxa i l’Assemblea de l’Esquerra Independentista de la Garrotxa ens sumem a la convocatòria de vaga general convocada pel proper dia 29 de març. Ens fem nostre la crida i el manifest de l’assemblea local de la CNT i donem ple suport als actes previstos i organitzats per la CNT d’Olot.

Els principals objectius de la reforma són dos, ras i curt, devaluar els salaris i precaritzar les condicions de treball per aconseguir mà d’obra més barata, i amb menys capacitat d’organització i resposta.  Aquesta és la seva finalitat, el dia 29 organitzem la resposta i diem-los que deixin d’especular amb les nostres vides.

No podem oblidar que “l’hora més fosca és just abans de trenc d’alba…” i que  si el present és lluita, el futur és nostre!

Actes

  • Divendres 23 a les 19h a la seu de la CNT d’Olot- Xerrada Informativa sobre la Reforma Laboral i la Vaga General A càrrec d’ un Catedràtic en Relacions Laborals i el Secretari General de la CNT d’Olot. Centrada en com podem fer front a aquesta nova agressió que és la Reforma Laboral i de com encarar la Vaga General del 29 de març.
  • Dijous 29 Vaga General i concentració a les 18h davant de Sant Esteve.