Crònica de la xerrada informativa sobre la Reforma Laboral i la Vaga General

 

 

El passat divendres al vespre vam dur a terme la xerrada informativa sobre la Reforma Laboral i la Vaga General del proper 29 de març. Una trentena de persones vam poder escoltar aquells aspectes més destacats i repressius contra els drets dels i les treballadores de la ma d’en X. Solà, Llicenciat de Relacions Laborals, que va fer un excel·lent anàlisi del que suposarà aquesta reforma i una comparativa amb les anteriors. El Secretari General de la CNT va fer una crida a la Vaga deixant molt clara la nostra postura cap a aquestes agressions constants que patim les persones treballadores.

Els i les assistents es van mostrar molt interessats per alguns aspectes de la nova reforma i van ser nombroses les preguntes sobre les baixes laborals, els acomiadaments disciplinaris o les vagues generals i altres vagues que es van apuntar com a molt vàlides també; de consum, per exemple.

En definitiva va ser un bon preàmbul de la jornada que estem preparant pel proper dijous 29 de març on durem a terme diverses accions de denúncia durant tot el dia i la concentració prevista a les 18 hores davant de Sant Esteve.

Fem una crida a les persones treballadores, precàries, aturades… perquè facin seu també aquest dia i que això només sigui el principi, el principi del final d’aquest sistema, de governs que afavoreixen la banca i les empreses, que retallen serveis que van costar anys de lluita i que estan abolint amb massa facilitat.

Derogació de la Reforma Laboral!

Vaga General Indefinida!