Seguiment de la Vaga General (I)

Els piquets actuen al centre d’Olot

Els piquets han començat de bon matí les seves accions per aturar l’activitat econòmica per la vaga general. Des de fa un parell d’hores es mobilitzen pel centre d’Olot i provoquen alguns talls intermitents a les principals vies. Al voltant de les vuit han actuat a la zona de la rotonda de la Solfa i el vial Sant Jordi i tenen previst recórrer alguns carrers del centre de la capita de la Garrotxa. Segons ha pogut saber Olot Televisió, els serveis bàsics com l’Hospital Sant Jaume funcionen en total normalitat i el transport públic segueix els serveis mínims pactats.

 

Els Mossos parlen de jornada de vaga “tranquil·la”

Els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa destaquen la tranquil·litat amb la qual s’està desenvolupant la jornada de vaga d’aquest dijous. El sotsinspector de la comissaria d’Olot, Blai Ortiz, ha explicat a Olot Televisió que només cal destacar “la crema d’alguns pneumàtics” que els Bombers han pogut apagar de seguida. Els agents han estat presents al tall de la carretera de Les Preses, a l’alçada de la Solfa, però no han hagut d’intervenir.

 

Apareixen pintades relacionades amb la vaga en diferents espais d’Olot

La Policia Municipal d’Olot no ha registrat incidències importants en el desenvolupament de la vaga general. De totes maneres, a primera hora del matí han aparegut algunes pintades reivindicatives a diversos punts de la ciutat, com per exemple a la seu del Banc Sabadell del Firal i al corredor del Cine Colon, que uneix el Firal amb el carrer Macarnau. L’Ajuntament d’Olot ha lamentat que es deteriori l’espai públic de la ciutat amb grafits aprofitant el transcurs de la vaga.

 

Extret d’Olot TV