Presentació del llibre “6 mans, 15 dies, 29 dits”

Sota el concepte “6 mans, 15 dies, 29 dits” Lluís Riera, Uri Carbonell i Mar Carreras (pseudònim) apareix un llibre autoeditat d’autors locals de la Garrotxa.

“6 mans, 15 dies, 29 dits” és la suma del treball artístic de Lluís Riera autor del llibre ” Quiròfan (1) per a daltònics” que ara ens presenta “Poemes d’amor, desamor ( i altres autoenganys)” un recull seriós, de poemes intimistes que parlen dels sentiments, de les sensacions i dels resultats agredolços de les relacions humanes.

Mar Carreras ( pseudònim) és una jove escriptora que ens presenta el seu primer llibre “No entenc Res”. És un llibre de relats breus amb un fort component de crítica social i sàtira.

Els dos llibres són dissenyats , maquetats i il·lustrats per Uri Carbonell; dissenyador gràfic que és qui ha relligat els dos llibres i juntes les tres parts han esdevingut el concepte “6 mans, 15 dies, 29 dits” que és un concepte que ha aparegut anunciat amb tres culs que no tenen res a veure (i tot alhora) amb la resta de l’obra. L’art i la cultura poc hi entenen de raons.

Els autors per tal de donar a conèixer els llibres i que s’en parli, a més, faran tres presentacions a Olot abans de Sant Jordi.

El Dijous dia 19 a les 20 hores a Dòria Llibres.
El Divendres dia 20 a les 21 hores al local social de la CNT
El Dissabte 21 a les 11 hores a l’Orfeó Popular.

Tantmateix, durant tota la diada de Sant Jordi estaran fent una parada amb el llibre a la plaça Major d’Olot.