Núria Pòrtules: avança el procés. Absolució ara més que mai!

Des de l’Assemblea de Suport a la Núria Pórtulas, us fem saber que el pròxim 13 d’abril es realitzarà la vista del recurs a la sentència de l’Audiència Nacional presentat al Tribunal Suprem. A partir d’aquí s’iniciarà la deliberació d’aquest tribunal, que en un període aproximat de tres setmanes comunicaran la seva resolució. El resultat de la resolució pot ser:

– Absolució!!!!!!!!!!!!!

– Inferior a 2 anys, tot i que es mantingués l’acusació de “temptativa de col·laboració amb organització terrorista”, per la qual cosa no entraria a presó (per no tenir antecedents) però estaria fitxada

– Manteniment de la sentència: 2 anys i 6 mesos de presó, per la qual cosa entraria a presó una setmana més tard (aproximadament)

– En cap cas pot ser superior a dos anys i mig de presó, ja que la fiscalia no va presentar recurs a la sentència de l’Audiència Nacional

En aquest sentit fem una crida a tots aquests col·lectius i persones que heu donat suport des de tots els punts de la geografia, per a exigir la llibertat de la Núria Pórtulas al Tribunal Suprem. Hem de continuar fent saber que tot i la seva política repressiva cap a aquelles idees que poden fer trontollar la seva estructura, no ens aturaran, no ens faran callar.

Volem aprofitar aquest missatge per a suggerir-vos algunes actuacions a fer durant aquest període de deliberació o començar a fer-ho des d’ara mateix:

Enviament de faxos al Tribunal Suprem

Podeu enviar el document que s’adjunta, al número de fax: 913978989

Tot i que ho podeu començar a fer a partir d’ara mateix i en podeu enviar tants com vulgueu, i a això us animem, a més dins d’aquesta acció fem la proposta concreta d’enviar el fax tots a la vegada a les 12:00 hores dels dies 12, 13 i 14 d’abril.
Podeu usar la següent pàgina web per enviar els faxos de manera gratuïta (dos faxos per dia): http://www.myfax.com/free

Fer accions descentralitzades per continuar mostrant el rebuig a aquest sistema.

En aquest cas, ens agradaria que ens informéssiu per saber-ho i també que ens féssiu arribar material de l’acció si fos possible (fotos, text…).

Assistir a la Concentració que es farà a Girona el dilluns 12 d’abril, a les 20:00 hores a la Pl. del Vi (davant l’ajuntament), per mostrar la nostra posició el dia abans de la vista al Tribunal Suprem (adjunts trobareu el cartell i el detall d’aquesta convocatòria).

Concentració a les 20h davant de l’ajuntament del vostre municipi el dia que surti la resolució per fer un brindis per la victòria de tots i totes en el cas de sentència absolutòria o per mostrar el nostre rebuig en cas que aquesta sigui condemnatòria.

Us animem a fer-ne tota la difusió possible!

Si voleu posar-vos en contacte amb nosaltres: nuria.absolucio@gmail.com

o per a més informació: http://elsud.org/nuria

Núria absolució!

Lliures tots i totes!