Manifestació a Olot contra la Reforma Laboral

Aquesta tarda a les 17 hores hi havia convocada la concentració a Olot de rebuig a la Reforma Laboral. Puntualment ha començat la concentració amb l’assistència de 150 persones i la lectura d’un manifest per part d’un membre del Sindicat. Donada la bona assistència -per una ciutat com Olot- s’ha decidit sortir en manifestació pels carrers de la ciutat.
La manifestació que anava encapçalada per una pancarta on hi posava “Ni drets retallats, ni reforma laboral. Organitza’t. CNT-AIT” ha baixat pel Carrer Major, el carrer Mulleras que és la principal carretera que travessa la ciutat i on s’ha tallat el trànsit en dos carrils, ha pujat pel Carrer dels Sastres i finalment ha acabat davant l’Ajuntament on s’ha tornat a llegir el manifest i s’ha desconvocat l’acte a les 18:30 hores.
Els petards i els crits com “La crisi que la paguin els rics i els banquers” o “Unió, acció, autogestió” han acompanyat tot el recorregut i han fet que alguns comerços tanquessin al nostre pas. Cal assenyalar també la presència de vàries dotacions de policia municipal i una d’antidisturbis dels mossos d’esquadra especialment atabalats al ser aquest un acte que no havia estat legalitzat i haver afectat els principals carrers de la ciutat. Malgrat la seva presència no hi ha hagut incidents.
La valoració que en fem des de la CNT d’Olot és molt positiva, hem estat l’única organització combativa que ha actuat aquest 29-S a la ciutat. Al matí també s’ha estat informant a la ciutadania i els comerços al centre de la ciutat i s’ha organitzat una marxa lenta de cotxes que ha provocat retencions al vial Sant Jordi  entre les 7 i les 8 del matí.
Com hem dit al final de la manifestació, avui no és el final de res, ha de ser el principi de tot.

Salut i guerra social!

També hem gravat i editat un video que podeu veure al següent enllaç: http://blip.tv/file/4190963