Presentació “En aquesta gran època… les paraules són punys” de Jordi Martí Font

El proper divendres 25 de març en Jordi Martí Font farà la presentació del llibre “En aquesta gran època… les paraules són punys” al local de la CNT d’Olot (Passatge Colon, 4) a les 19h de la tarda.

Jordi_Mart_FontAquest passat 2015, Edicions del 1979 van publicar “En aquesta gran època… les paraules són punys”, un llibre a través del qual el seu autor, Jordi Martí Font, ens fa reflexionar sobre el poder que tenen les paraules i, sobretot, la manipulació a què estan sotmeses. Al llarg del seu llibre, Jordi Martí ens acompanya pel món dels mots i ens mostra la importància que tenen en la conformació de la realitat, en la formació del pensament, que és l’arma més important que tenim. Per a fer-ho, en una part de l’obra fa un recorregut per diversos autors i autores de totes les èpoques històriques que han reflexionat sobre el llenguatge i tot el què implica: el poder de creació de les paraules. En la darrera part recull definicions o redefinicions de paraules reapropiades, definint-les a partir de poemes, petites obres de teatre, narracions, diàlegs, articles periodístics, etc., fent un petit diccionari personal, a la vegada que molt aclaridor.

Davant d’un llibre que ens acompanya en la tasca de revolucionar el nostre pensament per a poder evolucionar cap a un món més de totes, no podíem deixar passar l’ocasió de convidar aquest autor a la Garrotxa per a que ens acostés, de viva veu, els coneixements i raonaments que ha abocat en el llibre, així com poder-hi conversar sobre aquest tema tant apassionant com és la formació de la realitat a partir d’elements que ens semblen, a simple vista, tant senzills: les paraules.