L’ajuntament d’Olot incoherent amb les seves decisions

( Ultima hora!!!!Avui 26 de febrer la companya de la Prou ens ha explicat que, després de presentar recurs, finalment els permeten tenir una parada pel dissabte dia 28 a partir de 2/4 d’11 al Firal per recollir signatures de cara a la presentació d’una ILP per abolir les curses de braus d’una vegada per totes).

Aquí un comunicat de premsa que ens ha facilitat l’amiga Laura, juntament amb una còpia de la denegació de la solicitud (clic aquí per veure el document) per recollir signatures per aquesta campanya que li ha fet arribar l’ajuntament d’Olot.

Hola,

us volia passar una informació que pot ser noticia, o almenys estaria bé que la gent d’Olot ho sabés…

Com a fedatària en representació de la plataforma PROU (contra les curses de braus) vaig demanar una taula de recollida de firmes al centre d’Olot el dia 28 de Febrer 2009.

La resposta per part de l’ajuntament, (el qual és qualificat com a municipi abolicionista – el trobareu a http://www.prou.cat/) El fet és que m’ha DENEGAT la taula, sense cap explicació, tan sols diu que ” atés que és el dia de la botiga al carrer i el carnaval d’Olot” com si féssim algu mal fet, és una plataforma legal i tenim dret a poder recollir firmes, que ha més, són voluntàries…

Laura

Més informació:

http://www.prou.cat/

ara_si@prou.cat