Juntes som més fortes. AFILIA’T!

AFILIA’T!

Treballar ens ocupa gran part del nostre dia a dia, si tenim la sort de treballar. Si estem a l’atur, el problema és trobar feina per poder arribar a final de mes.
Durant massa temps hem oblidat els nostres drets laborals, i això s’ha traduït, durant molt de temps, en reformes laborals, allargament de l’edat de jubilació i mil i una injustícies més.
Ara, davant la crisi del COVID-19, en forma d’ERTOs i acomiadaments, tot apunta a que tornarem a pagar els plat trencats la classe treballadora.
Això si no combatem. De forma organitzada.
Afilia’t a CNT: juntes som més fortes.
L’únic sindicat realment independent a la comarca on els treballadors ens organitzem per defensar els nostres drets laborals i socials.
Pots afiliar-te des de casa, omplint les dades del document que et facilitem més avall i enviar-nos aquest mateix document amb totes les teves dades i signat al correu electrònic olot@cnt.es.
En cas de tenir dubtes pots mirar “què és la CNT?” o contactar-nos per xarxes socials o correu electrònic i et resoldrem els dubtes que tinguis.
La quota d’afiliació és de 10 euros mensuals (es cobraran trimestralment). La quota d’afiliat és el nostre mitjà bàsic de finançament, ja que la CNT (a diferència dels altres “sindicats”) no vol rebre subvencions de cap tipus, per d’aquesta manera ser un sindicat autogestionat i lliure.
Estar Afiliat a CNT Olot inclou, assessorament laboral gratuït (inclós consultes amb l’advocat del sindicat) i cobertura legal en cas de judici, entre altres coses.

Descarrega’t el formulari d’afiliació fent clic aquí