Inici de boicot i acció directa a Popelim i Rumore

Donat que la direcció de les botigues de roba Popelim i Rumore no volen respectar i ni tan sols escoltar les demandes de les nostres companyes, des de la CNT d’Olot manifestem que comencem una lluita sindical per tal d’aconseguir fer entrar en raó a la patronal.

És per això que s’ha interposat una demanda a instàncies judicials i paral·lelament iniciarem l’Acció Directa que és intrínseca al nostre model sindical. Per tant, s’ha de saber que:

Des d’avui mateix i fins a nou avís, la CNT demana a tota la ciutadania d’Olot i comarca, que s’abstingui de comprar a les esmentades botigues de roba. D’aquesta manera, fem pública la nostra demanda de solidaritat i de boicot envers les pràctiques nefastes que s’estan duent a terme per part de la direcció contra la dignitat i els drets laborals de les treballadores.

Així mateix, convidem a totes les persones de classe treballadora a afegir-se als nostres piquets informatius que en els pròxims dies faran acte de presència davant dels esmentats establiments Popelim i Rumore, sense descartar la possible extensió del conflicte a les botigues Miratge i Metaphore (dedicades també a la venda de roba) per ser aquestes propietat de la mateixa persona que dirigeix les que generen el conflicte inicialment.
Qui estigui interessat a recolzar solidàriament a les nostres companyes, que contacti amb nosaltres en els pròxims dies, enviant un correu-e a olot@cnt.es o bé passant pel local els dies d’atenció al públic.

També volem manifestar que ens vam posar en contacte fa uns dies amb l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO) i aquesta ens van manifestar per escrit que els esmentats establiments no estaven adherits a la seva associació i que per tant no podien demanar-los res, però que comprenien que actuéssim a peu de carrer si no s’estan respectant els drets laborals dels treballadors, ja que això és competència deslleial per a la resta de comerços que estan fent un esforç en moments difícils per respectar als seus treballadors.

Finalment, des de la CNT d’Olot, instem al patró dels establiments Rumore, Popelim, Metaphore i Miratge a assentar-se amb nosaltres per arreglar tots aquests assumptes, doncs les pèrdues econòmiques que se’n puguin derivar són exclusivament a conseqüència de les seves males pràctiques i no pas per la nostra acció a peu de carrer, ja que nosaltres només estem defensant els nostres drets com a treballadors i demanem el que se és aplicable segons la legislació vigent.
De no cedir en la seva actitud intransigent, l’acció directa a peu de carrer (entesa aquesta com a la defensa dels nostres drets sense intermediaris) seguirà indefinidament.

Cap agressió patronal sense resposta.cnt-olot-12334445