Felip Puig, CiU, ERC i el nou govern català

Felip Puig al govern dels millors?

CiU ja ha presentat el seu nou govern sorgit de les passades eleccions del 25N i amb el suport d’ERC, explicitat amb el pacte de legislatura que han signat aquestes dues formacions. ERC està donant suport al govern de les retallades, de la misèria i de la por.Felip Puig, CiU, ERC

Felip Puig, fins ara l’encarregat de la repressió del govern, el responsable de les bales de goma, dels ulls rebentats i del comandament dels Mossos d’Esquadra i de les seves SS particulars, la BRIMO, passarà a ser conseller d’Empresa. O sigui que CiU li recompensa els serveis prestats amb la complicitat d’ERC. El mentider patològic -fins i tot en seu parlamentària- continuarà posant la seva minvada intel·ligència al servei del “govern dels millors”.

L’augment de la repressió dels últims anys cap a la ciutadania de ben segur continuarà augmentant amb Ramon Espadaler al capdavant d’Interior. El pou de merda que són els Mossos d’Esquadra continuarà en la mateixa línia, sens dubte, i la repressió generalitzada augmentarà mentre segueixin les retallades i les protestes que les rebutgen.

Des de la CNT d’Olot no cal dir que seguirem la lluita sigui quin sigui el govern de torn i siguem independents o no. Rebutjarem les retallades, l’escanyament de les classes populars, les SICAV, els cossos militars i paramilitars estatals i el desmantellament dels drets adquirits durant dècades. I estarem al costat de la gent digna i honesta, dels emprenyats, dels desposseïts, dels desnonats, dels acomiadats i de tots aquells que som mastegats i escopits pel sistema neoliberal i el capitalisme.

La lluita continuarà i serà més cruenta, perquè els gossos del capital, els llepaculs del sistema, continuaran intentant ofegar-nos i silenciar-nos. Però cada vegada serem més els i les que no tolerarem que se’ns condemni a la misèria, a una vida hipotecada i a un futur sense opcions. Tal i com han demostrat les mobilitzacions d’aquest any 2012 el carrer és nostre, del poble, i no ens el deixarem prendre.

Ocupem el món, autogestionem les nostres vides!