Concentració a Internity-Vodafone a Girona

En solidaritat amb el conflicte que mantenen els companys i companyes del sindicat de Barcelona amb l’empresa Internity-Vodafone per l’acomiadament de la nostra delegada sindical ens hem concentrat aquest dissabte 26 de març una dotzena de persones a l’interior del centre comercial espai gironés davant la botiga que la companyia hi té.

Durant l’hora i mitja que ha durat l’acció la botiga ha baixat les persianes davant la concentració i ens hem dedicat a informar la gent de les pràctiques esclavistes d’aquesta empresa amb fulletons i el megàfon. Com passa habitualment han aparegut els guàrdies de seguretat del centre que han intentat amb arguments estúpids fer-nos sortir fora del centre, fet al qual ens hem negat i que ha provocat l’aparició dels mossos una estona més tard que, amb arguments igualment estúpids tampoc han aconseguit que marxéssim fins que nosaltres mateixos ho hem decidit.

Considerem aquesta acció com a molt positiva i cal remarcar que continuaran fins aconseguir la readmissió de la companya i que l’empresa reconegui la secció sindical i les reivindicacions de la CNT que només acaba de començar.

 

http://cntinternity.blogspot.com/