Comunicat de suport a en Genís i als altres encausats del 29M

El proper 14 de juny el company d’Arran i de la CUP garrotxina Genís Martín serà jutjat -amb altres joves del barri barceloní de Les Corts- acusades de desordres públics, danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública. Malgrat no haver-hi cap mena de proves ni contra ell ni contra cap dels encausats els demanen de 5 a 7 anys de presó i 5.000 € de multa.

En Genís i amb ell els altres acusats van ser detinguts arbitràriament a la passada jornada de Vaga General del 29M de 2012 després que es tallés la circulació al carrer Numància de Barcelona. Amb els informes del Grup d’Informació dels Mossos d’Esquadra -veritable hereu de la malauradament famosa Brigada Político Social franquista- fiscal, Ajuntament i Generalitat demanen aquestes penes exagerades de presó.

Aquesta jornada de vaga és la trGenís Banner1istament famosa de la web de delacions de Felip Puig, on es van penjar imatges de suposats activistes i que va ser tancada poques setmanes després per l’escàndol que va suposar. En ella s’hi van penjar fotografies de menors -fet totalment il·legal- i la “justícia” va absoldre totes les persones identificades a través d’ella. En definitiva, un altre cop magistral de l’esperpèntic Felip Puig al capdavant dels Mossos d’Esquadra.

Les penes que es demanen contra ells només responen a la voluntat d’aturar les mobilitzacions socials que no han fet més que augmentar en els darrers anys per la pèrdua i robatori dels nostres drets socials i laborals per part d’una classe política i econòmica corrupta i sense escrúpols.

Des de la CNT d’Olot volem fer públic el nostre suport a en Genís i als altres encausats així com rebutjar de manera clara la política repressiva governamental i policial, ja sigui contra independentistes, contra el moviment llibertari o contra qualsevol acte de protesta legítima que ells mateixos provoquen amb els seus actes criminals.

Per l’absolució de totes les encausades del 29M i l’aturada de la repressió contra els moviments socials.

Secretaria de Premsa i Comunicació

Confederació Nacional del Treball d’Olot