Assemblea contra les retallades socials i laborals

Com alguns ja deveu saber, aquest proper 28 de gener entrarà en vigor l’anomenada “Reforma de les Pensions” que atempta clarament contra els drets de totes les persones treballadores dificultant enormement aconseguir cobrar el 100% de les pensions en el futur amb l’ànim de fomentar que la gent es vegi obligada a fer-se plans de pensions privats a través dels bancs que s’enriquiran encara més a costa nostra. El mateix passarà d’aquí poc temps amb la Sanitat on a través del copagament d’alguns serveis s’anirà introduint la sanitat privada a les nostres vides.

Davant aquestes agressions no podem estar-nos de braços plegats i com que aquest és un tema que afecta tots els treballadors i treballadores i els que ho seran en un futur hem pensat organitzar alguna resposta el mateix dia 28 a nivell d’Olot i comarca des d’el màxim d’organitzacions i persones possibles. La idea és organitzar una jornada de protesta durant tot el dia 28 de gener.

Per tal de coordinar esforços i idees us convoquem aquest dissabte 15 de gener a les 19 h. al local de la CNT (aquí) perquè tots i totes puguem aportar el que se’ns acudeixi i donar una resposta conjunta a aquesta nova retallada de drets socials i laborals. De moment ja són unes quantes les organitzacions, associacions i persones a títol individual que han confirmat la seva assistència i les ganes de fer alguna cosa.

Us hi esperem!

CNT d’Olot