Acció de les morenes sagnants de la Roser (Berga)

 

 

 

Castell de Blanca Flor, 2 d’abril de 2008

Les Morenes Sagnants de la Roser, comunicat oficial:

Serveixi aquest comunicat d’advertència a capellans, monges, mongetes, beates, i altres divulgadors de la mentida i la ignomínia. Massa temps ha passat des de que la lluita anticlerical fou abandonada per les gairebé oblidades “Pubilles de Belzebú”. Davant de la insostenibilitat d’aquesta situació, les “Morenes sagnants de la Roser”, ens alcem amb el mall de la guerra sodomita, amb la voluntat de donar un cop rere un altre als halitòsics pregoners de la paraula del senyor i als seus lacais.

La passada nit vam desplegar fins a deu comandos operatius d’operacions especials per l’obaga de Queralt, amb un objectiu molt clar: El segrest de la sagrada família, resident a l’ermita de nom homònim, situada al costat del famós tancat dels cérvols, ara ja inexistents.

A hores d’ara podem constatar l’èxit de l’operació, així com la dignificació de la ja esmentada ermita. La família cristiana, formada per un home amb una túnica marró de marca desconeguda i un hula hop del mateix color clavat al clatell, una dona aparentment promíscua, i un nadó amb cara de toxicòman que va perdre un braç en el transcurs de l’operació ha estat substituïda per un gràcil i bell noi de color, (de color negre) fet amb làtex, i amb un erecte, saborós i vibràtil penis. El jove fadrí negre es una reproducció del nostre líder espiritual valorada en 60 euros.

No es tracta doncs de cap acte de vandalisme ni de cap robatori com ha denunciat l’Associació dels Amics del Romànic del Berguedà sinó d’una substitució: de tres ídols per un altre. Si no heu trobat el gran negre de latex, sinó ha estat donat com a prova als mossos, ens atrevim a suggerir la possibilitat que el tingui el nen tenebres al seu “cuarto” i que l’estigui fent servir…

Nosaltres no ens vendrem per unes tristes entrades al Tibidabo, i uns pocs milers de marcs. No hi haurà més concessions en la lluita anticlerical. La família serà destruïda i abocada en un femer, el lloc que li pertoca. Per tant cal que tothom sapigueu que l’únic que recupereu de la imatge dels vostres ídols són els bossins.

Això només és el començament, no pararem fins a l’eradicació total i absoluta de la xacra cristiana al Berguedà.

La guerra anticlerical es inevitable!

Sodomia o mort!