Segueix el conflicte amb La Botiga del Pa

Després de les primeres concentracions el passat dissabte 13 de febrer davant els establiments de La Botiga del Pa on vam informar a l’opinió pública del conflicte, vam rebre una trucada de l’advocat de l’empresa afirmant que volien negociar un acord per aturar les mobilitzacions i el conflicte.

Ens vam trobar i vam arribar a un preacord amb l’advocat de l’empresa a l’espera que la direcció de l’empresa Pa Artesà Olot el ratifiqués. Malauradament, després d’esperar una setmana i el mateix dia que operaven per segona vegada una de les companyes acomiadades després de patir un accident laboral gràcies a les deficiències en matèria de seguretat existents als establiments,  l’empresa trenca les negociacions i afirma que no vol arribar a cap acord i que manté la seva decisió d’acomiadar les nostres companyes en una clara mostra de persecució sindical contra les delegades i per extensió, contra tota la CNT.

Davant aquest panorama, la Secció Sindical de la CNT a l’empresa i el Comitè Local del Sindicat hem decidit tornar a sortir al carrer aquest proper dissabte 27 de febrer al matí davant els establiments de l’empresa a Olot i Banyoles per fer saber a la població que el conflicte no ha acabat i que amb tota seguretat si l’empresa continua amb la seva actitud s’aguditzarà en els propers dies.

Evidentment la via judicial ja fa dies que està en marxa, amb el corresponent acte de conciliació al departament de Treball previ a la celebració del judici en cas que no s’arribi a cap acord.

pa1
pa2
pa3

100_0729

Concentració el passat 13 de febrer