Primers piquets informatius a les botigues Popelin, Rumore, Metaphore i Miratge

Piquets informatius de CNT Olot a les botigues de roba Popelin, Rumore, Miratge i Metaphore.
Tal com ja havíem advertit, avui al matí hem estat donant suport solidari a les nostres companyes acomiadades.
Recordem que les nostres companyes, han patit mobbing i l’empresa només declarava la meitat de la jornada, mentre l’altre la pagava amb negre, cosa que representa un problema tan si tens que agafa la baixa per malaltia o per accident labora, si vas a l’atur o en un futur intentes cobrar una pensió de jubilació.
A més, tal com ja hem dit per activa i per passiva, aquest comportament per part de la direcció dels establiments, representa una competencia deslleial amb la resta de comerços de la població.
Avui ha estat un grup de 22 companys els que han fet els piquets informatius als quatre establiments que l’empresa té a Olot i está previst seguir fent més actes com aquest si l’empresa continua sense voler entrar en raó. Lamentem tenir que arribar a aquests extrems, però no ens queda altra opció després de l’últim acomiadament dilluns passat, del qual encara no s’ha pogut cobrar ni la quitança que l’empresa reconeix que es deu a la treballadora. na mostra més de la prepotència i xuleria que está demostrant l’empresa.
Per més informació detallada i permanentment actualitzada dels dies anteriors i posteriors al d’avui, consulteu la nostra web: www.cntolot.org

SAM_4778

IMG_20140524_115817-1

IMG_20140524_115056

Concentracions-rumore-popeli-metaphore-miratge