Es reinicia el conflicte amb els establiments comercials “La botiga del pa” (Pa Artesà Olot, s.l.).

paSembla ser que la direcció de la “Botiga del pa” ha decidit no respectar els drets bàsics dels treballadors i a dia d’avui ha acomiadat a un parell de companyes del nostre sindicat com a mesura de repressió sindical pel fet   que aquestes companyes han plantat cara als abusos de la direcció.

La prepotència dels directius d’aquests establiments sembla que no té límit, tot hi haver perdut ja dos conflictes per impagaments amb els treballadors de CNT a l’empresa.

Ara, tal com interpretem nosaltres, intenten que les reivindicacions de la Secció Sindical de CNT a l’empresa no es puguin dur a terme. Entre altres coses, es va presentar una taula reivindicativa on principalment s’intentava que l’empresa proposés un calendari laboral per al 2010 i es pogués negociar amb la plantilla de treballadors/es, ja que l’any anterior no es va dignar a fer un calendari laboral, incomplint la legislació vigent i aconseguint així uns horaris arbitraris al servei de les necessitats del explotadors que dirigeixen aquesta cadena de centres comercials i en detriment de la conciliació familiar de les treballadores dels diferents centres.

A hores d’ara ja s’han pres mesures legals per aconseguir la readmissió de les nostres companyes acomiadades i evidentment l’empresa té garantitzada una campanya de denúncia pública per part del nostre sindicat. Els pròxims dies s’establirà un calendari d’accions a dur a terme. La nostra paciència té un límit.