Acord entre la Secció sindical de CNT i l’empresa “La botiga del pa” (Pa artesà Olot,S.L.).

Ahir dijous dia 19 de novembre es va arribar a un acord amb la direcció dels establiments “La botiga del pa” en el qual la totalitat de les reivindicacions de CNT en materia de reclamació de quantitats i trasllats es veien satisfetes en un dels casos que era motiu de conflicte laboral dintre l’empresa.

En aquest moment estem a l’espera de que també s’arribi a un acord satisfactori amb la resta de treballadores afectades de manera similar i que són afiliades a CNT. Està previst un acte de conciliació al Departament de Treball els pròxims dies en el que creiem, vista la nova actitut positiva de la direcció, es resoldrà el conflicte obert en materia d’impagaments que veníem arrossegant des de setembre.

Per part de CNT i com a mesura de bona fe, aplacem indefinidament qualsevol acció reivindicativa, com ara les concentracions als establiments comercials que estaven previstes per dissabte passat i que no es van dur a terme -repetim- degut a  la bona actitut de la direcció dels establiments comercials per resoldre el conflicte.