A tots/es els treballadors dels sectors Comerç i d’Hosteleria-Turisme.

Últimament estem assessorant a un bon nombre de treballadors i treballadores del sector Comerç i del d’Hosteleria-Turisme. Sistemàticament la majoria dels casos pateixen irregularitats relacionades amb el calendari laboral.

És realment escandalós el nombre de centres de treball relacionats amb aquests dos sectors que no disposen d’un calendari laboral anual, i més que habitual que els dies de festa laboral establerts pel Ministeri de Treball, siguin considerats en molts centres com a laborables però sense ser remunerats com a hores extres o compensats amb un dia de festa. Tampoc en alguns casos es respecta el dia i mig de festa setmanal que estableix la legislació laboral vigent, argumentant coses tan absurdes com que el contracte estableix que la jornada de treball es de dilluns a diumenge, i un llarg etc. de situacions absurdes.

Certament hi ha moltes irregularitats que vulneren la legislació laboral vigent en aquests dos sectors i que són de fàcil solució. Convidem a tots/es els que pogueu estar patint alguna d’aquestes situacions a que us passeu pel local de CNT Olot (feu clic aquí per veure horaris i localització del nou local) per poder assessorar-vos gratuïtament.

Contra els abusos patronals, organitza’t i assessora’t.